РАМКИРАНЕ НА КАРТИНИ

Галерията разполага с голямо разнообразие от профили на рамки, паспартута и стъкла, които можете да поръчате за вашите маслени картини, графики, акварели, пастели, гоблени, рисунки и др.
Могат да бъдат изпълнявани и експресни поръчки.

АРТ ПРИНТОВЕ (РЕПРОДУКЦИИ)

Арт принтът представлява високо качествен отпечатък на конкретно изображение върху хартия, платно или друга основа чрез дигитален процес, а авторския арт принт е произведен в ограничена серия с висока резолюция, UV защита, под изключителния контрол на автора и притежава неговия оригинален подпис.
Галерията предлага при поръчка арт принтове, опънати върху подрамка, както и външно рамкирани.
Арт принтовете са изключително подходящи при обзавеждането на офиси, хотели, кабинети и др., поради високото им качество, сходство с оригинала и ниски цени.

КОНСУЛТАЦИИ

Галерията предлага всякакъв вид консултации свързани с обзавеждането на хотели, офиси, кабинети и домове с произведения на изкуството. Изготвят се проекти за решаването на цялостни интериорни и екстериорни задачи, имащи за цел организирането и обединяването на конкретна среда с обекти и произведения на изкуството.
Предлагат се консултации при реставрацията на стари картини и мебели.
Галерията работи с отличен екип от професионалисти от областите на интериорния и графичен дизайн, рекламата и пространственото оформление, които могат да предложат или реализират перфектно всякакви идеи.

СЕРТИФИКАТИ ЗА ИЗНОС

Галерията урежда издаването на сертификати за износ на произведения на изкуството в чужбина.

КАРТИНИ НА СТАРИ БЪЛГАРСКИ МАЙСТОРИ

Галерията консултира и посредничи при покупка или продажба на оригинални картини на стари български майстори.

УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ И ЖИВОПИС

Към галерията се организира преподаването на професионални частни уроци по рисуване и живопис при подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения за изящни и приложни изкуства, както и за развлечение.

ПОРЪЧКИ

Могат да бъдат поръчвани високо професионални оригинални портрети, пейзажи и копия на картини, изпълнени в различни техники и размери.